Persoonlijk reisadvies Filipijnen

Yess, ik wil een droomreis naar de Filipijnen!Maar..

Ik heb geen idee hoe ik dit moet organiseren..

Ik heb tijd te kort om dit allemaal uit te pluizen..

Ik ontvang graag advies van een specialist..

Ik wil een bijzondere reis en plekken zien waar niet iedereen naar toe gaat.

Laat mij jou helpen

De Filipijnen is mijn tweede thuis. Toen ik hier vier jaar geleden voor het eerst kwam voelde ik dat gelijk. Na een maand rondreizen wist ik gelijk al dat hier terug zou komen. Geen twijfel over mogelijk ik was verkocht. Ondertussen ben ik al 8 keer terug gegaan. Ik verblijf telkens tussen de twee en 5 maanden. Elke keer ga ik weer op zoek naar bijzondere plekjes – maar ga ook terug naar mijn favoriete plekjes. Ik zie hoe dingen veranderen en heb ondertussen een aardig netwerk opgebouwd om goed op de hoogte te blijven. Ik word regelmatig een Filipijnen specialist genoemd (trots) omdat ik al zoveel mooie plekjes heb mogen zien. Ik reis zelf naar alle tropische eilandjes en sta in goed contact met veel locals (touroperaters) en DOT (Department of Tourism). Deze kennis en tropische geheimpjes wil ik graag met je delen zodat jij jou droomreis naar Filipijnen kunt maken!

Hoe ziet jij droomreis eruit?

Ik moet toegeven, er is echt teveel moois te zien in de Filipijnen. Hierdoor kan het erg lastig zijn om een keuze te maken tussen al die prachtige bestemmingen en activiteiten. Probeer alvast een lijstje te maken (als je dat al niet gedaan hebt.. 😉 met voor jou de must-see’s and do’s.. Ik raad meestal wel aan om minimaal 3 dagen/nachten op 1 plek te verblijven. Reizen in de Filipijnen is helaas niet altijd even logisch /gemakkelijk en duurt vaak ook langer als gedacht. Maarrr, dat gaat helemaal goedkomen!

Kan jij wel wat hulp gebruiken?
Stuur mij dan een bericht met al je wensen, vragen en ideeën.
Graag in het onderwerp vermelden: Ja, ik wil reisadvies.
Je krijgt van mij een bevestigingsmail en ik check gelijk of ik alles goed begrepen heb. We zullen dan regelmatig contact hebben via de mail.
Vervolgens kom ik met 2/3 reisopties waar je uit kunt kiezen. Zodra wij er samen helemaal uit zijn zal ik jou droomreis verder uitwerken. Ik vertel je dan precies hoe je het beste van A naar B reist en geef ik (indien gewenst) tips voor elke bestemming. Activiteiten, hotels en reismogelijkheden volledig aangepast naar jou wensen. Zodra alles helder is stuur ik jou binnen 48 uur een persoonlijk E-book met jou droomreis naar de Filipijnen.

Wat kan ik verwachten?

  • Op maat gemaakt reisadvies
  • Een unieke reis
  • Antwoorden op al je vragen
  • De beste reistips
  • Tijdbesparing
  • Persoonlijk contact mogelijk tijdens de reis

Wat anderen zeggen…

We hebben een fantastisch persoonlijk reisaanbod gekregen waar we veel mee kunnen. De communicatie verliep heel erg prettig en we zijn er heel erg blij mee. Super!!!

Marian

Hele vriendelijke en kundige informatie!

Luke

We zijn heel goed geholpen met de route! Deze dienst vonden wij het dubbel en dwars waard. Toen we door een langsrazende orkaan vastzaten in Coron heeft ze ons nog uitgebreid geïnformeerd en verder geholpen!

Cora

Persoonlijk Reisadvies voor de Filipijnen nu slechts
€ 149 euro (incl BTW)

Voor de eerste keer naar de Filipijnen? Dan vind je dit ook interessant..