palmboom strand bootje blauw water

Reisroute door de Filipijnen

De Filipijnen – een ontzettend grote archipel met vele prachtige bestemmingen. Maar juist dat kan ook enorme keuzestress veroorzaken. Want welke eilanden moet je nu kiezen en wat is dan de beste en de meest logische reisroute? Op deze website en hieronder vind je twee perfecte reisroutes. Deze nemen beiden ongeveer een maand reistijd in beslag. De eerste reisroute gaat veelal langs de hotspots met een mix van bezienswaardigheden. De tweede route gaat iets meer off the beaten track en is meer gericht op mooie stranden en natuur. Heb je zelf wat in gedachten maar zou je niet weten hoe je dit moet regelen dan kan je Puur Filipijnen ook inschakelen voor persoonlijk reisadvies.

Persoonlijk reisadvies

Kom je er toch niet helemaal uit..
Wil je liever deze routes combineren of nog andere bestemmingen er aan toe voegen of er juist uit weg laten?
Of wil je wat meer zekerheid over je eigen gemaakte planning? Weten waar en in welke accommodaties je het beste kunt verblijven?
Of wil je graag meer weten hoe je heeft meest logisch kunt reizen. Want hoe zit het met vervoer van en naar al die eilanden.
Ik luister naar al jou wensen/vragen en daarover breng ik een persoonlijk reisadvies uit met een passend reisschema. Zodat jij je verder geen zorgen hoeft te maken en jou perfecte droomreis naar de Filipijnen kunt maken.

Mocht je hierin interesse hebben stuur mij dan een bericht met al je wensen, vragen en ideeën via de contactpagina. Graag in het onderwerp vermelden: Ja, ik wil reisadvies. Je krijgt van mij dan een mail terug en ik ga gelijk van alles vragen over je wensen, eventuele onduidelijkheden en een betaallink. Na betaling ga ik gelijk voor je aan de slag en mijn streven is om binnen 48 uur jou persoonlijke reisschema klaar te hebben!

* Ik vraag hiervoor een kleine vergoeding van €20 euro 

Lees hier meer over backpacken in de Filipijnen

Georganiseerde rondreis Filipijnen

Mocht je ondanks deze informatie toch nog liever georganiseerd op reis gaan dan raad ik je aan om de volgende aanbieders te checken voor een rondreis door de Filipijnen.

Shoestring – Alle Reizen

Ontdek het echte Azië met Namasté Reizen

Koning Aap

Vliegtickets Azië